Bemutatkozás

Lehet, hogy Önnek tökéletes a munkahelye.
Sok időt tud tölteni családjával és barátaival.
Talán még a hobbijára is marad ideje.
Ennek ellenére mégis úgy érzi, nem kap meg mindent az élettől?

Biztos Ön is szeret utazni, úgy hogy az utazás nem a munkáról, hanem a kikapcsolódásról szól, ahová szeretteit is viheti magával.

Kenéz Zsolt gyógyszerész vagyok. Egy gyógyszertárat vezetek, ahol alternativ módszereket is igyekszem bemutatni a betegeknek, ami a gyógyulásukhoz vezethet.

Tanulmányaimnak és tapasztalataimnak köszönhetően felismertem azt, hogy a monotonitás, az eseménytelen, ingerszegény élet, és az örömforrások hiánya megbetegíti az embereket.

Mikor az ember elutazik valahová szép tájakat, új helyszíneket, idegen kultúrákat fedezhet fel, ezáltal rengeteg olyan pozitív élmény éri, ami által örömöt és boldogságot érez, miközben ezzel építi Testi-Lelki egészségét.

Mindnyájan ismerjük azt az érzést amikor véget ér egy nyaralásunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat - kis szomorúságot érzünk - hogy miért nem engedhetjük meg magunknak ezt gyakrabban? Illetve mikor a gyermekünk azt mondja, Ő nem akar innen haza menni.

Olyan lehetőséget ajánlok most Önnek mely számomra is lehetővé és elérhetővé tette, hogy ezeket az alkalmakat rendszeressé tudjam tenni az életemben.
Azért lettem tagja a Travelution csapatnak, hogy magam és mások életét kiteljesedettebbé, valamit boldogabbá tudjam tenni, az utazás élményei által.
Ön is csatlakozhat a csapathoz fő vagy akár mellék állásban, így még több lehetőséget teremthet meg magának és szeretteinek további utazásokhoz. Amennyiben nem szeretne ebben tevékenyen részt venni, akkor is kedvezőbb áron foglalhat szállást, bérelhet autót, vásárolhat repülő jegyet, utazási biztositást, belépőjegyeket általam.
Csatlakozzon hozzám!

Képgaléria: 
< >
<
>